Followers

Hi~~WELCOME TO MY BLOG

"Thanks sebab sudi singgah kat blog yang tak berapa lawa dan cerita yang tak berapa menarik ni...I'm still learn how to make my story or my blog be fantastic.Apa-apa pun thanks.>_<
Hope enjoy reading my story.. Let's make a change.Have a question,you can ask me but if i cannot answer it,sorry.I'm not really good in everything.Jom tegur menegur untuk kebaikan.May ALLAH bless u all."

Friday, May 3

::perubahan::

Hi~just nak share sikit..



Pernah korang terfikir untuk berubah??Aq yakin dan pasti dalam setiap individu pasti terselit sedikit perasaan untu berubah.Memang nak berubah ni susah sikit sebab banyak halangan yang akan dihadapi.Antaranya ialah KAWAN YANG MEMATAHKAN SEMANGAT ORANG UNTUK BERUBAH!!

i hate someone like that!

K,ade beberapa cara untuk berubah:



  • azzam yang kukuh. 
  • tidak mengendahkan kata-kata orang lain
  • berdoa kepada ALLAH
  • don't think about pass
  • berjanji tidak mengulangi perkara yang buruk
  • sentiasa consistent melakukan kebaikan
ni ade sorang kakak tu share kat kitorang kat skolah.


bebaskan diri anda dari melakukan kesilapan yang sama.Jangan berubah dengan terburu-buru.Mulakan dengan perlahan.Allah maha pengampun.Mulakan langkah anda hari ini..

"we're not perfect,we make mistake,we screw up but then we forgive and move forward.Learn from mistake"

Jangan ungkit kisah lalu!
SMILE  to the world!

No comments:

Post a Comment

hi~
cepatlah komen x sabar nak baca ni..