Followers

Hi~~WELCOME TO MY BLOG

"Thanks sebab sudi singgah kat blog yang tak berapa lawa dan cerita yang tak berapa menarik ni...I'm still learn how to make my story or my blog be fantastic.Apa-apa pun thanks.>_<
Hope enjoy reading my story.. Let's make a change.Have a question,you can ask me but if i cannot answer it,sorry.I'm not really good in everything.Jom tegur menegur untuk kebaikan.May ALLAH bless u all."

Sunday, May 5

::IT'S ALL ABOUT F.R.I.E.N.D.S.H.I.P.::



k,kalu aq tak letak tittle,berdasrkan gambar kat atas korang tau entry aq kali ni pasal apa??
k,first aq mintak maaf kalu benda aq nak citer ni buat korang terasa hati...S.O.R.R.Y..

"Di masa dulu.terdapat seorang budak yang amat nakal dan teruk.Dia selalu membuli kawan-kawan yang lain.Dia turut mengata sahabat serta guru dia sendiri.Then,his mother make a decision to transfer dia ke sekolah lain.So,he used to stay at a hostel.Firstly,memang dia memberontak gile tapi parents dia buat tak endah je..Hari first dia kat hostel tu,baik sangat.Muka innocent gile.Semua orang bebaik dgn dia.Kat sekolah,dia sekelas dengan bebudak yang bijaklah.Maksudnya dia kelas first.Asalnya,dia baik je dgn semua even dgn guru sekali pun dia baik.Tak lama selepas itu,dia mula menunjukkan peragai sebenar dia yang teruk.Then,senior kat skolah tu adakan program untuk junior.But,he don't change.Setahun kemudian,perangai dia makin menjadi but sume orang dah penat tegur dia.Tahun ni,tahun last dia kat skolah. He want to change,he decide that this year,he want to be good.So sume orang support dia.But when his friends made a little mistake,dia tegur dengan cara menengking dan dengan suara yang kuat.Dia macam nak malukan kawan dia depan ramai..Sometime,dia cuba untuk patahkan semangat kawan-kawan dia..Sometime,dia story benda yang salah or benda yang tak patut kat junior dgn senior.Kawan-kawan yang lain semua tau tapi tak berani nak tegur dia sebab dia sangat sensitive.masing-masing just simpan dalam hati je.Dia memang dah berubah.Berubah dengan mendadak memberikan diri sendiri tension.Depan kawan,baik.Belakang,kawan,ntahlah.Dia bagaikan talam dua muka."

78%TRUE STORY.22%FAKE STORY

aq bukan nak buka aib kawan aq,tapi apa perasan korang kalu dapat kawan macam tu?
kalu aq,aq malu dan sedih dapat kawan camtu.Mak ayah hntr ke skolah yg bgus utk dia berubah tp... mmm,ntahlah.mmg malu giler aq.


\

k,aq taknak hubungan kite jadi camni..please change back..

hope kalu ade masalah ngan kawan tu cepat-cepat minta maaf sblm terlambat..

i don't hate you,i'm just disappointed you turn into everything you said you never be.
trust is like paper,once it's crumpled it can be perfect.

LUV U GUYS.
NO MATTER WHAT ALWAY REMEMBER THAT ALLAH ALWAYS BY OUR SIDE.
GUYS,HWAITING!

No comments:

Post a Comment

hi~
cepatlah komen x sabar nak baca ni..