Followers

Hi~~WELCOME TO MY BLOG

"Thanks sebab sudi singgah kat blog yang tak berapa lawa dan cerita yang tak berapa menarik ni...I'm still learn how to make my story or my blog be fantastic.Apa-apa pun thanks.>_<
Hope enjoy reading my story.. Let's make a change.Have a question,you can ask me but if i cannot answer it,sorry.I'm not really good in everything.Jom tegur menegur untuk kebaikan.May ALLAH bless u all."

Saturday, August 18

qeysah di bulan puasa

Sebulan berpuasa!!Amacam??Seronok tak?!!Aku?Hmm....Entahlah...Ramadhan memang satu baulan yang best tapi aku rasa puasa tahun ni tak macam tahun lepas..TT_TT  
Ni,aku ada story pasal bebudak aspuri time pose...Sian kitorang..Teramat-amatlah bosan duduk kat aspuri time Ramadhan.Tak tau nak buat apa so keje kitorang tido je...Adalah sorang dua duk ngaji tapi kebanyakkannya duk tido..(Zzzz....)Pastu adalah satu hari tu semua bebudak aspuri ni tak bangun sahur..Aku pun tak tau kenapa tapi aku sempat sahur sebab aku bangun lagi berapa minit nak azan subuh..Sian mereka tak sahur kelaparan sehari suntuk....Isk..Isk..Kitorang cuti start hari Khamis so aku balik terus buka laptop mak aku main game....Hari ni layan Running Man..Best siot layan korea....>_

BYE,BYE RAMADHAN!!TT_TT HOPE CAN SEE YOU NEXT YEAR..AMEEN

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI 1433H..
Raya,raya jugak...Jangan lupa puasa 6 dibulan Syawal...Banyak pahalanya...:)




ALLAH ALWAYS BE WITH US!!
HAVE A NICE DAY AND ENJOY YOUR DAY.....