Followers

Hi~~WELCOME TO MY BLOG

"Thanks sebab sudi singgah kat blog yang tak berapa lawa dan cerita yang tak berapa menarik ni...I'm still learn how to make my story or my blog be fantastic.Apa-apa pun thanks.>_<
Hope enjoy reading my story.. Let's make a change.Have a question,you can ask me but if i cannot answer it,sorry.I'm not really good in everything.Jom tegur menegur untuk kebaikan.May ALLAH bless u all."

Sunday, November 20

lawatan Ma.U.Ta.Di.

APE PERASAAN KORG TIME LAWATAN??of course best..XD
Pihak SMIAAK tlh mengadakan satu program khas buat pljr baru(p)..Baru2 ni Ma.U.Ta.Di.(manisnya ukhuwwwah tarbiyyah diserap) tlh mengadakan satu lawatan bertujuan utk merapatkan lg ukhuwwah diantara kami semua..
hari pertama kitorg ke Selangor..kitorg b'tlk tepat jam 12 mlm..sedih rasenyer nak tinggalkan org kat Kemaman..T_T..mlm tu mcm2 b'laku..x pyhlah citer...kitorg tiba di masjid wilayah pagi tu so kitprg mandi kat situlah.lps mkn kitorg b'tlk ke kilang roti High-5..pastu kitorg ke muzium..lps solat ngan mkn kitorg terus ke I-City(bandar lampu) ..suhu kat dlm tu bwh 5 darjah celcius..*~*
permandangan dpn masjid lps naik tangga
permandangan dlm drama/movie melayu
kitorg di dpn roti Hi-5 gergasi(aq yg duduk hjg alik kiri) 
ni muzium
pintu msk ke snowalk
kitorg trskan p'jlnan ke Ipoh..kat Ipoh kitorg b'siap kat masjid..lps mkn kitorg ke tmn herba..lps dah pnt jln2 kitorg trs ke Lost World of Tambun,Ipoh..org kate kalau x main air kat situ rugi tp aq x kisah..aq pi peeting zoo..best tgk binatang kat situ..pengalaman baru.aq bagi brg mkn,sentuh kuda..:)
ni abtara tunbuhan kat tmn herba
pnh ngan ptg kucing..nilah pintu msk Lost World
ni antara bntg kat peeting zoo
mlm tu kitorg tidur kat homestay..mlm tu jln2 sekitar Ipoh..hari seterusnya kitorg ke cameron..kat cameron kitorg ke kebun strawberi tp x petik..pastu shopping2 sikit pastu trs blk ke Kemaman..
permandangan sekitar Cameron
kalau sebut je cameron pasti terbayangkan strawberi
strawberi salut coklat!!best!!nyum..nyum..
kitorg trn mkn kat Cameron